Sosul proaspăt de lămâie ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 420 calorii, 0g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 3. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, amidon de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Sos De Ierburi Proaspete De Lămâie, Sparanghel Proaspăt Cu Sos De Lămâie, și Fructe Proaspete Cu Sos De Lămâie-Mentă.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri, amestecați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă în 2 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți din căldură.
3
Adăugați unt sau margarină, coaja de lămâie rasă și sucul de lămâie. Se amestecă până se topește untul.