Sos proaspăt de căpșuni și rubarbă peste tort

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sosul proaspăt de căpșuni și rubarbă peste tortul de lire. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 396 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frișcă, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de migdale Ricotta cu compot de rubarbă de căpșuni, Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, și Sos proaspăt de căpșuni și rubarbă Parfaits pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratiță medie, combinați rubarba, zahărul și băutura de suc; se amestecă bine. Gatiti la foc mediu timp de 10 pana la 15 minute sau pana cand rubarba este frageda si amestecul este siropos, amestecand ocazional.
Adăugați 1 cană de căpșuni; gătiți și amestecați 1 până la 2 minute, zdrobind ușor.
Se ia de pe foc. Se amestecă căpșunile rămase. Se răcește ușor. Se dă la frigider cel puțin 1 oră sau până se răcește.
Chiar înainte de servire, într-un castron mediu, bateți frișca, zahărul pudră și vanilia până se formează vârfuri tari.
Tăiați tortul de lire în 16 felii.
Așezați 2 felii pe fiecare farfurie de desert. Felii de Top cu sos și frișcă. Dacă doriți, garnisiți fiecare porție cu felie proaspătă de căpșuni.