Sos Proaspăt De Căpșuni

Sos Proaspăt De Căpșuni
Sosul proaspăt de căpșuni ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 59 calorii. 67 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr, apă, căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}, Sos Proaspăt De Căpșuni, și Fructe proaspete cu sos de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați căpșunile, zahărul, 2 linguri de apă și oțetul balsamic într-o cratiță și aduceți la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
CăpșuniCăpșuni
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Reduceți căldura la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
3
Bateți 2 linguri de apă și amidon de porumb într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți amestecul de amidon de porumb în amestec de căpșuni. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa, 1 pana la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Scoateți din căldură.
6
Transferați amestecul într-un blender și piureul până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista