Sos Proaspăt De Căpșuni
Sosul proaspăt de căpșuni ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 59 calorii. 67 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr, apă, căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}, Sos Proaspăt De Căpșuni, și Fructe proaspete cu sos de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați căpșunile, zahărul, 2 linguri de apă și oțetul balsamic într-o cratiță și aduceți la foc mic la foc mediu.
Reduceți căldura la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Bateți 2 linguri de apă și amidon de porumb într-un bol mic.
Bateți amestecul de amidon de porumb în amestec de căpșuni. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa, 1 pana la 2 minute.
Transferați amestecul într-un blender și piureul până se omogenizează.