Sos Pesto Cremos

Sos Pesto Cremos
Sosul Pesto cremos ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 117 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați unt, parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sos Pesto Cremos De Coriandru, Somon la grătar cu sos Pesto cremos, și Somon la grătar cu sos Pesto cremos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați frunzele de busuioc și gătiți până se înmoaie și verde strălucitor, 2 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
3
Scurgeți busuiocul, rezervând 2 linguri de apă de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
ApăApă
4
Amestecați busuiocul, 2 linguri de apă de busuioc, parmezan, cremă de brânză, ulei de măsline, unt și usturoi într-un blender până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista