Sos Miso-Morcov
Pansamentul Miso-morcov este un fără gluten și vegan rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 66 calorii. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miso, cuișoare de usturoi, busuioc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sos De Morcovi-Miso, Sos Miso, morcov și Susan, și Salată De Morcovi Cu Pansament Alb Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați morcovii, usturoiul, ghimbirul, sucul de morcovi, miso, oțetul, uleiul de măsline și zahărul și amestecați până se omogenizează perfect.
Transferați într-un borcan. Chiar înainte de servire, amestecați busuiocul și cilantro-ul.
Faceți înainte: pansamentul poate fi refrigerat până la 4 zile.
Note: o lingura: calorii 16 kcal, Proteine .3 gm, proteine din soia .2 gm, carbohidrați 2 gm, Colesterol 0, grăsime totală .8 gm, grăsimi saturate .1 g