Sos Marsala De Carne De Vită Măcinată
Sosul Marsala de vită măcinată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de băuturi. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 431 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,87 USD pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de sherry, ciuperci, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 41%. Încercați Carne De Vită En Croute Cu Sos Marsala, Filet De Vită Piperat Cu Sos Portobello-Marsala, și Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de vita macinata cu usturoiul si ciupercile intr-o tigaie mare la foc mare pana nu ramane roz, aproximativ 10 minute; nu se scurge.
Adăugați făina și continuați să gătiți timp de cinci minute.
Se toarnă vinul Marsala, sherry și apă. Se amestecă și se aduce la fierbere; se reduce focul la minim și se fierbe acoperit timp de 10 minute.
Serviți peste pastele la alegere.