Sos iute Habanero de morcovi și roșii prăjiți
Morcovul prăjit și sosul fierbinte Habanero de roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 99 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. 91 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, ulei de măsline, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Sos Fierbinte Habanero-Morcov Cu Vezicule În Gură, Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și Salsa de mango Habanero, și Supă Habanero De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați roșiile, morcovul, ceapa, usturoiul și habanero pe o foaie de copt cu margini.
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați cu zahăr și sare. Aruncați pentru a acoperi uniform.
Așezați foaia de copt în cuptor și prăjiți până când morcovii, roșiile și ceapa s-au înmuiat, aproximativ 60 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 15 minute.
Stem și semințe prăjite habanero. Cojiți căței de usturoi.
Așezați habanero prăjit, usturoi, morcovi, roșii și ceapă în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Pulsați până când totul este tocat mărunt, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați apă, restul de 2 linguri de ulei de măsline și oțet; procesați până se omogenizează, adăugând apă suplimentară după cum este necesar pentru a forma un sos gros și uniform. Condimentează cu sare suplimentară după gust.
Se transferă într-un recipient etanș și se păstrează la frigider până la o săptămână.