Sos Italian de carne cu chiftele
Sos de carne Italian cu chiftele ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 487 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 1,68 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un sos prietenos cu bugetul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați pastă de roșii, ceapă, chiftele și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 4 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 60%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Celebrul Meat-a-Balls al lui Maman Iuliucci (chiftele italiene), Sos Italian De Carne, și Sos De Carne Italian Consistent.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații, ceapa și piperul la foc mediu până când cârnații nu mai sunt roz; scurgeți.
Transferați la un 4-qt. aragaz lent.
Adăugați chiftelele, sosul de roșii, roșiile, pasta de roșii, amestecul de parmezan, usturoiul și condimentele. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când este fierbinte și fierbinte.
Se presară cu brânză mozzarella. Gatiti 15 minute mai mult sau pana cand branza este topita.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dom Perignon (capsulă ruptă). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 329 de dolari.
![Dom Perignon (capsulă ruptă)]()
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Culoare aurie cu o strălucire uimitoare de verde. Nasul este complex și elegant. Aromă inițială prăjită, cum ar fi alunele prăjite – apoi o sugestie de brioșă și miere. Pe palat, atacul este extraordinar, curat, s-ar putea spune chiar bine structurat. Compact și solid pe palat. Caracterul gras și aciditatea par perfect echilibrate. Finisaj lung, păstrând prospețimea și chiar o fermitate subtilă, redolent de fructe uscate. Strălucire, puritate. Pedigree și distincție. Un sentiment de eleganță și echilibru predomină.