Rețeta sos Italian ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 5 ore și 45 de minute. Această rețetă face 12 porții cu 244 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un sos destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sare, praf de usturoi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Chiftele tradiționale italiene cu sos de duminică, Cârnați italieni dulci cu sos roșu și paste, și Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați).
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Călește ceapa și usturoiul până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Așezați umărul de porc în oală și turnați 1/2 cană de vin alb și 3 căni de apă. Într-un castron mic, combinați oregano, pătrunjel, cimbru, rozmarin, usturoi praf, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Praf De Usturoi
Umăr De Porc
Vin Alb
Rozmarin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Cimbru
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Presărați 1/4 din amestecul de condimente peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți timp de 30 de minute întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
5
Adăugați apă periodic, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
6
Se toarnă piure de roșii. Umpleți conservele cu apă și turnați (aproximativ 6 căni). Se amestecă amestecul de condimente rămas și zahărul. Când lichidul începe să baloneze, reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți timp de 4 până la 5 ore. Se amestecă ocazional și se ajustează condimentele după gust.