Sos Harissa

Sos Harissa
Sosul Harissa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă face 64 de porții cu 3 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, semințe de chimen, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 11%. Încercați Pui prăjit cu scorțișoară cu sos Harissa, Somon la grătar cu sos Harissa Verde, și Harissa De Casă (Sos Picant De Ardei Roșu) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă fin.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați oțet și ulei și procesați până se omogenizează. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Notă: păstrați sosul într-un recipient etanș la frigider timp de până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista