Sos Harissa
Sosul Harissa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă face 64 de porții cu 3 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, semințe de chimen, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 11%. Încercați Pui prăjit cu scorțișoară cu sos Harissa, Somon la grătar cu sos Harissa Verde, și Harissa De Casă (Sos Picant De Ardei Roșu) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă fin.
Adăugați oțet și ulei și procesați până se omogenizează. Acoperiți și răciți.
Notă: păstrați sosul într-un recipient etanș la frigider timp de până la 2 săptămâni.