Sos Gorgonzola
Sosul Gorgonzola ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 102 calorii. Un amestec de ceapă verde, usturoi, brânză gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 10%. Încercați Sos Gorgonzola, Sos Gorgonzola, și Creveți În Sos Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mic, combinați untul, brânza Gorgonzola, ceapa verde, usturoiul și piperul. Se încălzește încet timp de aproximativ 5 minute, agitând tigaia ocazional până când sosul este frumos și cremos. Acest sos poate fi, de asemenea, gătit pe o parte rece a grătarului dvs. în timp ce grătați carnea.