Sos Giblet

Sos Giblet
Sosul Giblet ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 8. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 504 calorii. Un amestec de piper, ouă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 150 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Încercați Sos Giblet, Sos Giblet, și Sos Giblet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați măruntaiele și carnea care a fost scoasă de pe gât. Folosind o cratiță, aduceți bulionul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați amestecul, cuburile de bulion, condimentele de pasăre și umplutura crudă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De CurteCondimente De Păsări De Curte
Bouillon CubeBouillon Cube
UmpluturăUmplutură
3
Într-un castron separat, amestecați amidonul de porumb și apa și adăugați la bulionul care fierbe, amestecând continuu. Reduceți căldura și continuați să gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați sarea și piperul, după gust, și adăugați oul fiert feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OuăOuă
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Într-un castron mare, combinați pâinea de porumb mărunțită, feliile de pâine albă uscată și săratele și amestecați împreună și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine AlbăPâine Albă
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Crackers De SareCrackers De Sare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Într-o tigaie mare, călește țelina și ceapa tocate în unt până când sunt transparente, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se toarnă
9
Amestec sotat peste amestec de pâine de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
10
Adăugați bulionul, amestecați bine, gustați și adăugați sare, piper după gust, salvie și condimente de pasăre și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De CurteCondimente De Păsări De Curte
PiperPiper
StocStoc
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
SareSare
11
Adăugați ouăle bătute și amestecați bine. Rezervați 2 linguri îngrămădite din acest amestec pentru sosul de măruntaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
OuăOuă
12
Se toarnă amestecul într-o tigaie unsă și se coace până se face pansamentul, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
13
Se servește cu curcan ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
DificultateMediu
Gata În13 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista