Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Pansamentul franțuzesc cremos ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 734 calorii, 2G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Serious Eats are 80 de fani. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, ulei vegetal, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sos Franțuzesc Cremos, Sos Franțuzesc Cremos, și Makeover Cremos Sos Francez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ketchup, ceapă, maioneză, oțet, zahăr, sos Worcestershire, boia de ardei, praf de usturoi și sare în borcanul unui blender. Puree până când ceapa este complet tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Praf De Usturoi
Maioneză
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Oțet
Ceapă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Cu motorul pornit, turnați încet ulei vegetal. Utilizați imediat sau transferați într-un recipient etanș și păstrați-l la frigider timp de până la două săptămâni.
Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.