Sos fierbinte și afumat
Sosul fierbinte și afumat necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 256 calorii, 1g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de chipotle în chirpici, arpagic, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 16%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Anghinare La Grătar Și Sos Picant Afumat, Benzi de pui ușor de Peasy cu sos de scufundare fumuriu, și Aripi de pui la grătar cu sos picant Chipotle și sos albastru de brânză-iaurt.
Instrucțiuni
Așezați maioneza, smântâna, chipotle, sosul adobe și sucul de lămâie într-un blender și piureul până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați într-un castron de scufundare și garnisiți cu arpagicul.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Titus Zinfandel cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Titus Zinfandel]()
Titus Zinfandel
Din punct de vedere vizual, acest vin are un impact la fel de mare ca și profilul aromei, cu un miez purpuriu regal superb opac, care dă loc unei margini roșii rubinie clare. Ovăzul prăjit și notele de zahăr brun se învârt în jurul merisorului suculent-zmeură pe nas, care amintește de un crocant tocmai ieșit din cuptor, urmat de reducerea balsamică a căpșunilor, petală slabă de trandafir și doar un indiciu al șei. Pe toastul Palatului, stejarul și căpșunile macerate sunt încoronate de o panglică înaltă și strălucitoare de caramel și îmbrăcate în mere roșii delicioase și bomboane de pepene verde. Este lung și se sprijină pe palat, cu un corp mediu și un finisaj veșnic care arată o ageabilitate considerabilă în taninuri.