Sos de șalotă și Grapefruit
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Sosul de șalotă și Grapefruit ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 16. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 33 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, zahăr, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată de Grapefruit cu vinetă caldă de șalotă, Shallot Dressing cu verdeață, și Fasole verde cu sos de șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați șalotă; gatiti 5 minute sau pana se rumenesc. Se amestecă sucul. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește până se reduce la 1 cană (aproximativ 6 minute).
Așezați amestecul de suc de grapefruit, coriandru, zahăr și piper într-un blender; procesați până se omogenizează. Cu blenderul pornit, adăugați încet 2 linguri de ulei; procesați până se omogenizează.