Sos De Vin Roșu
Nevoie de un băutură fără gluten și vegană? Pansamentul cu vin roșu ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, oțet de vin, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos de vin pentru fructe, Sos De Fructe De Vin Roșu Răcit, și Sos de vin de orez și sos de soia.
Instrucțiuni
Aduceți primele 5 ingrediente la fiert într-o cratiță medie. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 10 până la 12 minute sau până la reducerea la jumătate.
Îndepărtați și aruncați anasonul și frunza de dafin.
Procesați amestecul de vin redus, oțetul și următoarele 3 ingrediente într-un blender până se omogenizează. Porniți blenderul la înălțime și adăugați treptat ulei într-un flux lent și constant.
Serviți pansamentul cu verdeață mixtă de salată sau pește la grătar. A se păstra la frigider.