Sos De Vin Roșu

Sos De Vin Roșu
Sosul de vin roșu ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 89 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 66 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, vin, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, Sos de vin simplu pentru friptură și găsirea de oferte pe vin, și Sos Bbq Cu Vin Roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut ceapa in unt intr-o cratita mare la foc mediu-mare 3 minute, sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați vin și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
3
Adăugați bulion de vită; aduceți la fierbere și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
4
Se amestecă împreună 1/4 cană de apă și amidon de porumb; se adaugă la amestecul de bulion, amestecând constant, 1 minut sau până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BulionBulion
ApăApă
5
Se ia de pe foc și se servește peste filet.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista