Sos De Unt De Catifea Cu Lămâie
Sosul de unt de catifea de lamaie este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 214 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați Terenuri o lacuri unt, ceapă eșalotă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un sos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pui de catifea cu ciuperci, spanac și sos de ghimbir-lămâie, Pui de catifea prăjit cu mazăre și sos de lămâie-ghimbir, și Red Velvet Gooey Unt Cookie-Uri {Red Velvet Week}.
Instrucțiuni
Combinați vinul, șalotul și sucul de lămâie în tigaia de 10 inci. Gatiti la foc mediu-mare pana cand amestecul ajunge la fierbere (5 pana la 7 minute). Continuați să fierbeți până când lichidul aproape se evaporă (4 până la 5 minute).
Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați făină; se amestecă bine. Se amestecă încet în smântână cu sârmă măturică până când se amestecă bine. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul fierbe (1 pana la 2 minute). Se amestecă untul până se topește; condimentează cu sare și piper.