Sos De Tamarind De Homar

Sos De Tamarind De Homar
Sosul de tamarind de homar este un fără gluten rețetă cu 5 porții. O porție conține 257 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pastă de tamarind, frișcă grea, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pește-spadă glazurat de Tamarind cu sos de Lime, coriandru și Tamarind, Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee, și Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar.

Instrucțiuni

1
Saut homar cap, corp și coji de coadă în ulei fierbinte într-o oală mare la foc mare 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa, morcovul și țelina și fierbeți 3 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă coniac și se gătește 1 minut. Se amestecă pasta de tamarind, pasta de roșii și bulionul. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Procesați o treime din amestec într-un blender sau robot de bucătărie până când cojile sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o cratiță mare, apăsând în jos cu spatele unei linguri de lemn. Aruncați cojile. Repetați procedura de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
5
Adăugați smântână în sos și gătiți la foc mediu-mare până se încălzește bine. Se amestecă sare și sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Notă: dacă există sos suplimentar, serviți cu paste fierbinți sau alte fructe de mare la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Seguinot-Bordet Chablis ( jumătate de sticlă). Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă)
Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă)
Un nas complex cu note florale, fructate și minerale care sunt imitate pe palatul său răcoritor. Măr verde, coajă de lămâie și ca aciditate salină. Delicios.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista