Sosul de tamarind de homar este un fără gluten rețetă cu 5 porții. O porție conține 257 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pastă de tamarind, frișcă grea, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pește-spadă glazurat de Tamarind cu sos de Lime, coriandru și Tamarind, Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee, și Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar.
Instrucțiuni
1
Saut homar cap, corp și coji de coadă în ulei fierbinte într-o oală mare la foc mare 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, morcovul și țelina și fierbeți 3 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă coniac și se gătește 1 minut. Se amestecă pasta de tamarind, pasta de roșii și bulionul. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Tamarind
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Procesați o treime din amestec într-un blender sau robot de bucătărie până când cojile sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o cratiță mare, apăsând în jos cu spatele unei linguri de lemn. Aruncați cojile. Repetați procedura de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adăugați smântână în sos și gătiți la foc mediu-mare până se încălzește bine. Se amestecă sare și sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Notă: dacă există sos suplimentar, serviți cu paste fierbinți sau alte fructe de mare la grătar.
Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Seguinot-Bordet Chablis ( jumătate de sticlă). Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.