Pansamentul de stridii necesită aproximativ 54 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,64 USD pe porție. O porție conține 404 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pâine de porumb Sizzlin' skillet, garnituri: crenguță de pătrunjel, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Sos De Stridii, Sos De Stridii, și Sos De Stridii.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Saut primele 5 ingrediente în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 15 până la 20 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor. Se amestecă stridiile și următoarele 9 ingrediente; gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand marginile stridiilor incep sa se onduleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
4
Îndepărtați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
5
Puneți amestecul într-un castron mare; amestecați ouăle și brânza. Îndoiți în pâine de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Puneți amestecul într-un 3-qt ușor uns. sau vas de copt de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți la 375 timp de 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Garnisiți, dacă doriți.
9
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin capacul pasului strâns și înghețați până la o lună. Dezghețați în frigider 24 de ore.
10
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.