Sos De Stridii

Sos De Stridii
Pansamentul de stridii necesită aproximativ 54 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,64 USD pe porție. O porție conține 404 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pâine de porumb Sizzlin' skillet, garnituri: crenguță de pătrunjel, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Sos De Stridii, Sos De Stridii, și Sos De Stridii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Saut primele 5 ingrediente în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 15 până la 20 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor. Se amestecă stridiile și următoarele 9 ingrediente; gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand marginile stridiilor incep sa se onduleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
4
Îndepărtați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
5
Puneți amestecul într-un castron mare; amestecați ouăle și brânza. Îndoiți în pâine de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Puneți amestecul într-un 3-qt ușor uns. sau vas de copt de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți la 375 timp de 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Garnisiți, dacă doriți.
9
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin capacul pasului strâns și înghețați până la o lună. Dezghețați în frigider 24 de ore.
10
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
DificultateGreu
Gata În54 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista