Sosul de stafide ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 205 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 34 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, unt, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Sos De Stafide Cu Rom, Turtă Dulce Cu Sos De Stafide, și Șuncă cu sos de stafide de mere.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu, amestecați zahărul și 1/2 cană de apă până când zahărul este dizolvat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați stafide, jeleu, oțet, unt, suc de lămâie, cuișoare, Buzdugan, sare și piper; reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând des, până când sosul de stafide se reduce la 2 1/4 căni, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Buzdugan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă