Sosul de scufundare vietnamez (nuoc Cham) ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 29 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați chili, usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham), Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham), și Sos de bază vietnamez de scufundare a peștelui (Nuoc Cham) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați 1/2 cană de apă, sos de pește, oțet, suc de lămâie, zahăr și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat