Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham)

Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham)
Sosul de scufundare vietnamez (nuoc Cham) ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 29 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați chili, usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham), Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham), și Sos de bază vietnamez de scufundare a peștelui (Nuoc Cham) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați 1/2 cană de apă, sos de pește, oțet, suc de lămâie, zahăr și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați chili tocat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista