Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham)

Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham)
Sosul de scufundare vietnamez (nuoc Cham) ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 29 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați chili, usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham), Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham), și Sos de bază vietnamez de scufundare a peștelui (Nuoc Cham) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați 1/2 cană de apă, sos de pește, oțet, suc de lămâie, zahăr și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați chili tocat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista