Sos De Scufundare Vietnamez

Sos De Scufundare Vietnamez
Sosul de scufundare vietnamez necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 47 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește, oțet, ardei Thailandez chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Sos De Scufundare Vietnamez, Rețetă De Sos De Scufundare Vietnameză, și Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham).

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună apă, sos de pește, oțet, zahăr, suc de lămâie, usturoi și piper serrano într-un castron mediu. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista