Sos De Scufundare Tempura (Zece Tsuyu) Din ' Gătitul Sufletului Japonez

Sos Tempura scufundare (zece Tsuyu) din ' gătit sufletul japonez ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 56 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,11 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați daikon, mirin, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tempura De Legume Din ' Gătitul Sufletului Japonez, Casă Rayu Din ' Japoneză Suflet Gătit, și Gyoza Clasică De Porc Din ' Gătitul Sufletului Japonez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați dashi, sosul de soia și mirin într-o cratiță mică.
Se pune la foc mediu. De îndată ce sosul de scufundare ajunge la fierbere, opriți focul. Când sunteți gata de servit, reîncălziți la foc mic.
Radeți daikonul pe partea cea mai grosieră a unei răzătoare de cutie. Stoarceți excesul de lichid și lăsați-l deoparte. Radeți ghimbirul fin.
Serviți daikonul ras și ghimbirul pe partea laterală a sosului de scufundare. Când sunteți gata să mâncați, adăugați daikonul și ghimbirul în sosul de scufundare și înmuiați tempura în el.