Sos De Scufundare Garam Masala

Sos De Scufundare Garam Masala
Garam Masala sos scufundare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 39 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 32 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți pitas, iaurt, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, Garam Masala a prăjit Halibut într-un sos de Curry de roșii, și Miel cu firimituri Garam Masala și sos de mentă Curry.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron. Acoperiți și răciți 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se servește cu pene de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nigl Freiheit Gruner Veltliner cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nas fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista