Sos De Salată În Stil Coreean

Sos De Salată În Stil Coreean
Sosul de salată în stil coreean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 77 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Dacă aveți la îndemână zahăr, sos de soia, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Char-gratar coreean stil BBQ cotlet de porc și artizanale Coreeană carne Giveaway, Salată de castraveți și Edamame în stil coreean, și Salată de pui și fasole verde în stil coreean pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Coreeană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Indaba Chenin Blanc. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista