Sos De Rubarbă De Căpșuni
Nevoie de o sos fără gluten și vegan? Sosul de rubarbă de căpșuni ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 167 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă este plăcută de 757 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți amidon de porumb, suc de portocale, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Sos De Rubarbă De Căpșuni, și Sos De Rubarbă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, sucul de portocale, amidonul de porumb și vanilia într-o tigaie mare cu sos. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Adăugați căpșuni și rubarbă; reduceți focul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Se ia de pe foc și se zdrobesc boabele fierte cu o furculiță. Se amestecă colorantul alimentar, dacă se utilizează.