Sos De Roșii Zesty
Nevoie de o fără gluten, primal și sos vegan? Sosul de roșii Zesty ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 64 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați 1/4 cană de pansament italian Kraft zesty, ceapă, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paste din făină de năut cu praz zest și sos de roșii, File De Vită Prăjit În Tigaie Cu Sos Picant De Roșii-Coriandru, și Supă de roșii Zesty cu parmezan și biscuiți de roșii uscați la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți cuptorul olandez cu apă; aduceți la fierbere. Între timp, tăiați "x" mic în partea de jos a fiecărei roșii. Adăugați cu grijă roșiile în apă clocotită; gatiti 20 sec.
Scoateți și aruncați cojile și semințele din roșii. Tăiați mărunt roșiile; pune deoparte.
Se încălzește pansamentul în aceeași tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 5 min., amestecând frecvent.
Adăugați roșiile; gatiti 20 min. sau până se îngroașă, amestecând frecvent.