Sosul de roșii proaspete în stil grecesc este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 499 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de usturoi, roșii cherry, evoo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca sos. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Rețete similare sunt Penne Cu Sos De Roșii În Stil Grecesc, Penne în stil grecesc cu roșii proaspete, Feta și mărar, și Pește copt în stil grecesc: proaspăt, simplu și delicios.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți EVOO într-o tigaie mare sau oală cu un capac etanș la foc mediu până la mediu-mare. Topiți untul în ulei. Când untul începe să spumeze, adăugați oregano, usturoi și ceapă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați vinul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați roșiile și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți până când roșiile au izbucnit și sosul este îngroșat, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Între timp, adăugați pastele în apa clocotită și gătiți până la al dente. Rezervați 1/2 cană din lichidul de gătit, apoi scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Se amestecă sosul, apoi se adaugă feta și se gătește până se topește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
7
Adăugați pastele și lichidul de gătit rezervat și aruncați pentru a combina, 1 până la 2 minute. Se acoperă cu menta și pătrunjelul și se servește.