Sos de roșii proaspete cu Pecorino

Nevoie de un sos fără gluten, primar și vegetarian? Sosul de roșii proaspăt cu Pecorino ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați jalape olifto, frunze de maghiran, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Roșii proaspete, cârnați și paste Pecorino, Roșii proaspete, cârnați și paste Pecorino, și Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino).
Instrucțiuni
Lucrând peste o strecurătoare așezată peste un bol, îndepărtați semințele de roșii. Folosind o lingură de lemn, apăsați pe semințe pentru a extrage cât mai mult suc posibil. Aruncați semințele și rezervați 1/4 cană de suc.
Tăiați roșiile în bucăți.
Într-un robot de bucătărie, combinați un sfert din roșii cu sucul de roșii, brânza, scallions, jalapeo, pasta de roșii și maghiranul.
Adăugați roșiile rămase și pulsați până se toacă grosier; sosul trebuie să fie gros.
Transferați sosul într-un bol, amestecați uleiul și condimentați cu sare și piper.
Se servește cu: creveți la GRĂTAR, Piept de pui, legume sau pâine țărănească.