Sos De Roșii Proaspete Cu Lot Mare

Sos De Roșii Proaspete Cu Lot Mare
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 sos? Sosul de roșii proaspete cu lot mare ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 16. Dacă aveți busuioc, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sos De Roșii Prăjit În Lot Mare, Sos De Roșii Proaspete, și Sos De Roșii Proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați roșiile. Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Între timp, umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Folosind un cuțit de decojit, miez fiecare roșie și înscrie un mic X în partea de jos. În loturi, adăugați cu grijă roșiile în apa clocotită și lăsați-le doar până când pielea începe să se despartă, 15 până la 30 de secunde, apoi transferați în baia de gheață. Cojiți roșiile și aruncați pielea. Se toacă roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Tăiați roșiile în jumătate și stoarceți și aruncați semințele. Tăiați grosolan. Pregătiți ceapa și usturoiul. Cojiți și tocați ceapa, curățați și feliați usturoiul. Gatiti sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Încălziți uleiul în 2 vase mari (cel puțin 9 litri fiecare) la foc mediu. Împărțiți ceapa, usturoiul, 3 linguri de sare și 1 linguriță de piper între ghivece și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este fragedă, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Adăugați pasta de roșii și roșiile și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Scoateți frunzele de busuioc din tulpini și amestecați în sos. Folosiți sosul imediat sau congelați-l timp de până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista