Sos De Roșii Proaspete Cu Lot Mare

Sos De Roșii Proaspete Cu Lot Mare
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 sos? Sosul de roșii proaspete cu lot mare ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 16. Dacă aveți busuioc, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sos De Roșii Prăjit În Lot Mare, Sos De Roșii Proaspete, și Sos De Roșii Proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați roșiile. Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Între timp, umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Folosind un cuțit de decojit, miez fiecare roșie și înscrie un mic X în partea de jos. În loturi, adăugați cu grijă roșiile în apa clocotită și lăsați-le doar până când pielea începe să se despartă, 15 până la 30 de secunde, apoi transferați în baia de gheață. Cojiți roșiile și aruncați pielea. Se toacă roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Tăiați roșiile în jumătate și stoarceți și aruncați semințele. Tăiați grosolan. Pregătiți ceapa și usturoiul. Cojiți și tocați ceapa, curățați și feliați usturoiul. Gatiti sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Încălziți uleiul în 2 vase mari (cel puțin 9 litri fiecare) la foc mediu. Împărțiți ceapa, usturoiul, 3 linguri de sare și 1 linguriță de piper între ghivece și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este fragedă, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați pasta de roșii și roșiile și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Scoateți frunzele de busuioc din tulpini și amestecați în sos. Folosiți sosul imediat sau congelați-l timp de până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista