Sos De Roșii Italiene
Sosul de roșii Italian este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 236 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Funcționează bine ca un sos accesibil. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sare și piper, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este super. Încercați Chiftele tradiționale italiene cu sos de duminică, Cârnați italieni dulci cu sos roșu și paste făinoase, și Nasi Daging Kedah & Air Asam Tomato (orez de vită Kedah cu sos acru de roșii) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mic.
Sotati usturoiul, fulgii de ardei rosu si ierburile timp de 2 minute pana cand ierburile sunt parfumate si usturoiul este auriu (dar nu prea maro.) Ridicați focul la mediu, adăugați ceapa și morcovul; gătiți timp de 5 minute până când se descompun și sunt moi. Degajează cu vin roșu și reduce pentru a evapora alcoolul. Zdrobiți manual roșiile conservate și adăugați-le în oală, împreună cu lichidul.
Adăugați un vârf de zahăr pentru a reduce aciditatea din roșii; condimentează cu sare și piper.
Lăsați să fiarbă timp de 30 de minute, neacoperite.