Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați sosul de roșii Italian clasic. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 100 de calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest sos. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, usturoi, pastă de roșii uscată la soare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce e bine. Încercați Sos Clasic Italian Puttanesca, Sos Clasic De Roșii, și
Instrucțiuni
1
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei și puneți-l la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se adaugă ceapa și usturoiul; se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați roșiile și ingredientele rămase. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 30 de minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe