Sos De Roșii Cu Ierburi

Sos De Roșii Cu Ierburi
Chunky Herb - sos de roșii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 55 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 31 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, piper, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vinete Cu Sos De Roșii Gros, Spaghete Cu sos de roșii gros, și Piept cu sos de roșii gros pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
4
Se servește peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista