Sos De Roșii Cu Aragaz Lent

Sos De Roșii Cu Aragaz Lent
Sosul de roșii Slow Cooker ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție conține 106 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. 137 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, busuiocul, oregano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Încercați Sos de roșii cu aragaz lent, Sos De Carne De Roșii Cu Aragaz Lent, și Slow Cooker Sos De Roșii Proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți roșiile, ceapa, usturoiul și uleiul de măsline într-un aragaz lent. Condimentează cu oregano, busuioc, piper cayenne, sare, piper negru și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Acoperiți și gătiți 10 până la 15 ore la scăzut. Cu cât îl fierbeți mai mult, cu atât devine mai aromat. La 10 ore este foarte bine, dar la 15 este chiar mai bine.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista