Sos De Roșii Afumate
Sosul de roșii afumate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 46 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic, muștar dijon, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Încercați Sos De Salată De Roșii Afumate, Quesadilla de pui la grătar cu gust de roșii afumate și sos de zară, și Salată de bucătari cu slănină afumată din măr curcan și sos francez de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar de rangetop sau încălziți o tigaie mare pentru grătar sau o tigaie din fontă.
Adăugați roșiile, acoperiți cu un vas metalic sau un capac de oală și gătiți la foc mare, rotind o dată, până când cojile sunt carbonizate, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 30 de minute.
Aruncați cojile de roșii și transferați roșiile într-un robot de bucătărie.
Adăugați usturoiul, 2 linguri de apă, uleiul de măsline, oțetul, sosul Worcestershire și muștarul și procesați până se omogenizează.
Se transferă într-un castron și se condimentează cu sare și piper.
Lăsați pansamentul să stea la temperatura camerei timp de 3 până la 5 ore. Se amestecă pătrunjelul chiar înainte de servire.
Faceți înainte: pansamentul poate fi refrigerat, acoperit, timp de până la 3 zile.
Note: o lingură: calorii 11 kcal, Proteine .1 gm, carbohidrați .7 g, Colesterol 0, grăsime totală .9 gm, grăsimi saturate .2 mg