Sos de pâine cu caise uscate, fistic și mentă
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 299 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați semințe de rodie, piper măcinat, bulion de măruntaie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cuscus cu caise uscate, coacăze și fistic, Salată de iarnă cu fistic și caise uscate, și Cuscus cu caise uscate și fistic (Vegan).
Instrucțiuni
Unt 8x8x2-inch vas de copt din sticlă. Topiți 6 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și saut până la translucid, aproximativ 8 minute.
Se transferă într-un castron mare.
Se amestecă în cuburi de pâine, semințe de rodie, caise, fistic, mentă, coajă de lămâie, sare și piper.
Adăugați bulion și aruncați pentru a amesteca.
Transferați în vasul pregătit. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți pansamentul descoperit până când este încălzit și rumenit deasupra, aproximativ 40 de minute.