Sos De Pâine Albastră De Porumb

Sos De Pâine Albastră De Porumb
Sos de pâine de porumb albastru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 416 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui de sodiu, ceapă verde, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de ceapă dulce de porumb și roșii la grătar, cu sos proaspăt de busuioc și brânză albastră mărunțită, Simon și Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing – micul poate bate bogat și cremos sos de brânză albastră, și Simon and Seafort Blue Cheese Dressing – sos de brânză albastră nu trebuie să fie achiziționate în magazin, puteți face acest lucru la domiciliu, în propria bucătărie, și are un gust mai bun home made pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Înveliți o tigaie de 13 x 9 inci cu spray de gătit și praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Puneți zahărul și untul într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă laptele de unt. Lingurați ușor 1 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Combinați făina, făina de porumb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zară, amestecând până la umezeală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
7
Se toarnă aluatul în tava de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Tăiați pâinea de porumb în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
10
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță mare; gătiți până se reduce la 5 căni (aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Adăugați 1 cană de ceapă; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
14
Adăugați porumb și ardei gras; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
15
Combinați amestecul de ceapă, pâinea de porumb, pâinea franceză și ceapa verde într-un castron mare, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
16
Adăugați bulion, aruncând pentru a acoperi. Amestecați amestecul într-o tigaie de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
17
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling al lui Domaine LeSeurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este agitat Manual (B) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu indicii de pere.Acest Riesling se împerechează bine cu amandine de păstrăv, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista