Sos de prune BBQ

Sos de prune BBQ
Sosul de prune BBQ este un fără gluten și vegan sos. O porție conține 616 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 3,93 USD pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de prune, roșii, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos de grătar Vegan de casă, Tofu prăjit cu sos de prune asiatice sau sos de arahide thailandeze, și Sos De Prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosesc un blender stick pentru a-l purifica chiar în oală, dar transferați într-un blender tradițional sau robot de bucătărie dacă nu aveți un blender stick.Din cauza acidului (roșii și oțet), acesta ar trebui să se păstreze 4-6 luni la frigider, dar îl puteți congela dacă doriți să dureze mai mult. Ai putea face întotdeauna și conserve tradiționale pentru a o păstra, dar mă cunoști, asta e prea multă muncă! Reveniți și vedeți ce decid să fac folosind acest mic sos picant.Sos de prune BBQ
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Dă 3 căni 1 lingură ulei de măsline extravirgin1 ceapă mare, tăiată cubulețe, aproximativ 1 1/2 căni 1 1/4 lire prune, fără sâmburi și tocate1 roșie mare, curățată, însămânțată și tăiată cubulețe, aproximativ 1 cană 2 linguri oțet balsamic1 lingură molase1 lingură zahăr brun2 linguri ketchup1 / 2 linguriță sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu și adăugați ceapa; gatiti pana se inmoaie usor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați ingredientele rămase, aduceți la fierbere și fierbeți, neacoperit, timp de aproximativ o oră. Puree folosind un blender stick și se toarnă într-un recipient acoperit pentru a se păstra la frigider până la 4 luni. Variație: dacă doriți o aromă pură de prune, săriți roșia și ketchup-ul și adăugați puțin muștar și puțin ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista