Sos De Porumb Proaspăt

Sos De Porumb Proaspăt
Sosul de porumb proaspăt ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. O porție conține 728 calorii, 10g de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de până la 8 urechi de porumb, sare, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Ravioli de porumb proaspăt cu sos de cremă de plante, Porumb proaspăt și scoici Johnnycakes cu sos de ceapă verde, și Sos De Somon Alaska W. Tomatillo, Porumb Proaspăt Și Poblano Chile.

Instrucțiuni

1
Radeți suficient porumb pentru a măsura 2 căni de sâmburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2
Amestecați împreună porumbul ras, frișca și sarea într-o cratiță mică; gătiți la foc mic, amestecând des, 20 până la 25 de minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
* 2 cesti tocat grosier congelate întreg kernel porumb poate fi înlocuit cu porumb proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb întreg De KernelPorumb întreg De Kernel
Porumb ProaspătPorumb Proaspăt
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista