Sos De Pizza I

Sos De Pizza I
Sos de Pizza s-ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 33 de cenți pe porție. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de oregano, sare, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pizza de roșii prăjită cu busuioc proaspăt și sos de Pizza de casă, Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, și Hawaiian pizza sos de scufundare pentru rulouri de Pizza de la xvideo.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați roșiile, usturoiul, busuiocul, scorțișoara, sarea, piperul, zahărul, oregano, uleiul și pătrunjelul. Amestecați fără lichefiere-ar trebui să rămână puțin ciudat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BusuiocBusuioc
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista