Sos De Piersici Și Zahăr Brun
Sosul de piersici și zahăr brun este un fără gluten și vegetarian sos. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 66 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Un amestec de zahăr brun, scorțișoară măcinată, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cotlet de porc cu zahăr brun cu sos BBQ Georgia Peach, Cotlet de porc cu zahăr brun cu sos de grătar de piersici, și Tort de zahăr brun-nuc cu sos de piersici-arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt nesărat într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 4 piersici mari fără sâmburi și feliate în tigaie; gatiti 3 minute, amestecand ocazional.
Adăugați 2 linguri de zahăr brun și 1/2 linguriță de scorțișoară măcinată în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se topeste zaharul, amestecand ocazional.
Sfat pentru sos de fructe multe sosuri tradiționale de fructe folosesc un exces de zahăr. Alegerea fructelor la maturitate maximă, atunci când sunt dulci în mod natural, va menține caloriile și zahărul la minimum.