Sos De Piersici Whisky
Sosul de piersici whisky ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 202 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piersici grosiere, whisky, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort Bundt de whisky de ciocolată cu sos de caramel de whisky, Apple whisky Crisp cu sos de caramel whisky, și Peach Whisky Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați piersicile, zahărul brun, zahărul granulat, whisky-ul și coaja de lămâie într-o oală mare, cu fundul greu. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat, 20 până la 25 de minute.
Scoateți oala de pe foc. Pentru a păstra sosul, puneți-l în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute. În caz contrar, păstrați sosul la frigider până la o lună.