Sos De Piersici Whisky

Sos De Piersici Whisky
Sosul de piersici whisky ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 202 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piersici grosiere, whisky, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort Bundt de whisky de ciocolată cu sos de caramel de whisky, Apple whisky Crisp cu sos de caramel whisky, și Peach Whisky Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați piersicile, zahărul brun, zahărul granulat, whisky-ul și coaja de lămâie într-o oală mare, cu fundul greu. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
WhiskyWhisky
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți oala de pe foc. Pentru a păstra sosul, puneți-l în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute. În caz contrar, păstrați sosul la frigider până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista