Sos de pește thailandez și pui de var

Sosul de pește thailandez și puiul de var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 284 calorii, 39G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arahide prăjite, suc de lămâie, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Timp pentru pește la grătar Thailandez cu sos de Chili-Lime, Pui de Lime de susan cu sos picant de arahide thailandez, și Bile de pește thailandeze cu ardei iute și maioneză de var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic grea; Lira la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați puiul uniform cu 1/4 linguriță de sare.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați bulion, sos de chili și sos de pește; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana cand amestecul de bulion este redus la 2/3 cana (aproximativ 4 minute).
Se ia de pe foc; adăugați suc de lămâie și unt de arahide, amestecând până se omogenizează.
Serviți sosul peste pui; se presară cu arahide.
Garnisiți cu pene de var, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris]()
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.