Sosul de Paste vegetale necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 14 și costă 75 de cenți pe porție. Acest sos are 211 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de piper, ardei gras, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. paste de legume în sos alb / paste de legume ușoare în sos alb, Paste Cu Sos De Legume Fript, și Sos De Paste De Legume Prăjite sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, călește ceapa, ardeiul verde și țelina în ulei până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
țelină
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați măsline și usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Măsline
3
Se dizolvă bulionul în apă fierbinte; se adaugă la amestecul de legume. Se amestecă sosul de roșii, roșiile, pasta de roșii, ciupercile, busuiocul, oregano, sarea dacă se dorește și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Sos De Roșii
Ciuperci
Legume
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper
Busuioc
Apă
Sare
4
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră, amestecând ocazional.