Sos de paste cu cârnați italieni

Sos de paste cu cârnați italieni
Sosul de paste cu cârnați italieni ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,66 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 385 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, busuioc, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Ardei umpluți cu cârnați italieni cu sos de Paste, Sos de Paste cu cârnați italieni dulci în aragazul lent, și Paste cu cârnați italieni, chiftele, ciuperci și sos de roșii de vin roșu.

Instrucțiuni

1
Eliminat carcasa din link-uri cârnați și se taie în felii de 1/2 inch. Într-o tigaie mare, cârnați rumeniti la foc mediu timp de aproximativ 10 minute; scoateți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-o tigaie mare, încălziți carnea de vită măcinată, uleiul de măsline, usturoiul și ceapa la foc mediu până când carnea se rumeneste frumos; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă roșii și sos de roșii; se amestecă în sare, piper negru măcinat, busuioc, oregano, frunze de dafin și cârnați fierți. Se fierbe neacoperit timp de 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Sos De RoșiiSos De Roșii
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
CârnațiCârnați
BusuiocBusuioc
SareSare
4
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
6
Amestecați sosul gătit cu pastele fierbinți și îndepărtați frunza de dafin din sos înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PastePaste
SosSos

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista