Sos de paste cu cârnați italieni
Sosul de paste cu cârnați italieni ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,66 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 385 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, busuioc, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Ardei umpluți cu cârnați italieni cu sos de Paste, Sos de Paste cu cârnați italieni dulci în aragazul lent, și Paste cu cârnați italieni, chiftele, ciuperci și sos de roșii de vin roșu.
Instrucțiuni
Eliminat carcasa din link-uri cârnați și se taie în felii de 1/2 inch. Într-o tigaie mare, cârnați rumeniti la foc mediu timp de aproximativ 10 minute; scoateți și puneți deoparte.
Într-o tigaie mare, încălziți carnea de vită măcinată, uleiul de măsline, usturoiul și ceapa la foc mediu până când carnea se rumeneste frumos; scurgere.
Se toarnă roșii și sos de roșii; se amestecă în sare, piper negru măcinat, busuioc, oregano, frunze de dafin și cârnați fierți. Se fierbe neacoperit timp de 1 oră, amestecând ocazional.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Amestecați sosul gătit cu pastele fierbinți și îndepărtați frunza de dafin din sos înainte de servire.