Sosul pentru toate pastele ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 59 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40 și costă 52 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare de conserve, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Cina in seara asta: Pastan alla Burina (Paste cu sos Rustic), Paste de ciocolată cu sos de cremă Gorgonzola și 10 feluri de mâncare romantice pentru Paste, și Paste ușoare de săptămână: Paste cu cârnați și sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Procesați roșiile, ardeii verzi și ceapa în loturi într-un blender, adăugați într-un vas mare. Aduceți la fierbere, fierbeți ușor timp de o oră. Se amestecă pasta de roșii și următoarele 8 Ingrediente; fierbeți încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Îndepărtați și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3
Puneți lingura în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch.
4
Adăugați o lingură de oțet balsamic în fiecare borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
5
Îndepărtați bulele de aer, ștergeți garniturile borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile. Procesați într-o baie de apă clocotită 20 de minute; puneți borcanele pe un prosop să se răcească.