Sos de orez Basmati cu fructe uscate, migdale prăjite și nucă de cocos

Sos de orez Basmati cu fructe uscate, migdale prăjite și nucă de cocos
Sosul de orez Basmati cu fructe uscate, migdale prăjite și nucă de cocos este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12. O porție conține 468 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coajă de portocală, chimen măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budincă de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită, Orez Basmati Cu Migdale Prăjite Cu Usturoi, și Tagine de vită cu prune uscate și migdale prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie de 2 până la 2 1/2 litru la foc mare, aduceți 3 1/2 căni de apă și orezul la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când apa este absorbită și orezul este fraged pentru a mușca, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Între timp, într-un castron, combinați caise uscate și afine. Acoperiți cu apă clocotită și lăsați să stea până când fructele sunt pline, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
AfineAfine
FructeFructe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scurgere.
5
Așezați nuca de cocos și migdalele în două tigăi separate de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți, amestecând ocazional, până devin aurii, 4 până la 5 minute pentru nucă de cocos, 8 până la 10 minute pentru migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mediu-mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ceapa și ardeii grași roșii și verzi; se amestecă până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu și adăugați ghimbir, usturoi, pudră de curry, chimen, sare, piper, cardamom, coajă de portocală, coajă de tei și scorțișoară; amestecați doar până când condimentele sunt aromate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Pudră De CurryPudră De Curry
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De TeiCoaja De Tei
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
PiperPiper
CondimenteCondimente
ChimenChimen
CeapăCeapă
SareSare
9
Se ia de pe foc. Se amestecă orezul fiert, fructele uscate, migdalele și nuca de cocos. Puneți lingura într-un vas de copt de 3 litri și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Fructe UscateFructe Uscate
MigdaleMigdale
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Coaceți până la cald în centru, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista