Sos De Nuci De Pin
Sosul de nuci de pin ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 619 calorii, 6g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, tigaie și cană de măsurare a picăturilor din curcan prăjit de ienupăr și ierburi, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Bare de alimentare pentru Date și piulițe, și Fulgi De Ovăz La Cuptor Cu Nuci De Banane De Afine.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mare, aduceți la fierbere 6 căni de apă, gât de curcan, ceapă și frunze de dafin. Reduceți căldura la foc mic și gătiți, netulburat, 1 oră. Luați stocul de pe căldură și strecurați. Aruncați solidele și puneți deoparte stocul.
Cu un mortar și pistil, măcinați nucile de pin într-o pastă aspră; sau într-un robot de bucătărie, pulsați la o pastă aspră, având grijă să nu faceți piure. Puneți pasta deoparte.
Se toarnă grăsimea de pe picăturile de tigaie într-un castron și se lasă deoparte (sucurile de rezervă rămase în cupa de măsurare). Setați tigaia deasupra aragazului, astfel încât să se întindă pe două arzătoare; întoarceți-le la mediu scăzut.
Adăugați 1/2 cană de grăsime rezervată (dacă nu aveți suficient, adăugați unt pentru a face 1/2 cană).
Bateți în făină. Gatiti, batand, pana cand faina se rumeneste profund si are o aroma de nuci, aproximativ 3 minute.
Încă bateți, turnați sucuri de tigaie rezervate și stoc rezervat. Folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei, apoi amestecați pasta rezervată de nuci de pin și bateți până când sosul este neted. Ridicați căldura la mare și aduceți la fierbere.
Se fierbe până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de metal, 3 până la 4 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se toarnă într-o barcă cu sos printr-o strecurătoare cu plasă fină, dacă doriți, și se servește imediat.