Sos De Nuci De Pin

Sos De Nuci De Pin
Sosul de nuci de pin ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 619 calorii, 6g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, tigaie și cană de măsurare a picăturilor din curcan prăjit de ienupăr și ierburi, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Bare de alimentare pentru Date și piulițe, și Fulgi De Ovăz La Cuptor Cu Nuci De Banane De Afine.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mare, aduceți la fierbere 6 căni de apă, gât de curcan, ceapă și frunze de dafin. Reduceți căldura la foc mic și gătiți, netulburat, 1 oră. Luați stocul de pe căldură și strecurați. Aruncați solidele și puneți deoparte stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Cu un mortar și pistil, măcinați nucile de pin într-o pastă aspră; sau într-un robot de bucătărie, pulsați la o pastă aspră, având grijă să nu faceți piure. Puneți pasta deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Se toarnă grăsimea de pe picăturile de tigaie într-un castron și se lasă deoparte (sucurile de rezervă rămase în cupa de măsurare). Setați tigaia deasupra aragazului, astfel încât să se întindă pe două arzătoare; întoarceți-le la mediu scăzut.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
SobaSoba
BolBol
4
Adăugați 1/2 cană de grăsime rezervată (dacă nu aveți suficient, adăugați unt pentru a face 1/2 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Bateți în făină. Gatiti, batand, pana cand faina se rumeneste profund si are o aroma de nuci, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Încă bateți, turnați sucuri de tigaie rezervate și stoc rezervat. Folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei, apoi amestecați pasta rezervată de nuci de pin și bateți până când sosul este neted. Ridicați căldura la mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BatetiBateti
TigaieTigaie
7
Se fierbe până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de metal, 3 până la 4 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
8
Se toarnă într-o barcă cu sos printr-o strecurătoare cu plasă fină, dacă doriți, și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Gravy BoatGravy Boat
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista