Sos De Mere-Tort Bundt Cu Ciocolată

Sos De Mere-Tort Bundt Cu Ciocolată
Această rețetă face 12 porții cu 554 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, bicarbonat de sodiu, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Mere Cu Ciocolată-Super Umed!, Tort Bundt Cu Ciocolată, și Tort Bundt Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Unt și făină o tigaie Bundt de 12 cani. Într-un castron mare, bateți făina cu zahărul granulat, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, cardamomul, sarea, cuișoarele și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Bateți sosul de mere, ouăle, uleiul și untul topit. Îndoiți chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Ciocolată Dulce Germană, Rasă4 Uncii De Ciocolată Dulce Germană, Rasă
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
5
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute, sau până când o scobitoare introdusă în centru iese cu câteva firimituri atașate.
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Pentru PetreceriPentru Petreceri
6
Transferați tigaia într-un raft și lăsați tortul să se răcească timp de 10 minute, apoi răsturnați-l pe raft și lăsați-l să se răcească complet, aproximativ 20 de minute. Cerneti zaharul cofetarilor peste tort, feliati si serviti cu crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista